Thuisbezorgd door
heel Nederland

€75,- per kist
(voor 8 kinderen)

Kinderfeestje meisje 6 jaar

Het leukste kinderfeestje voor een meisje van 6 jaar stelt u snel en eenvoudig samen zonder dat u hier de deur voor uit hoeft: Ziezow biedt u het meest  complete en verzorgde kinderfeestje in een kist.  Wij bieden u een keuze uit diverse themakisten waarin u alles vindt voor het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje passend bij een meisje van 6 jaar.

Het vieren van een kinderfeestje geschikt voor een meisje van 6 jaar, het kan een hele uitdaging zijn om een leuk thema te bedenken en hiervoor alle benodigdheden in huis te halen. Na werktijd op zoek naar kleding, spelletjes en leuke accessoires: u heeft er niet altijd de tijd en inspiratie voor. Bestelt u een compleet verzorgde themakist bij Ziezow dan heeft u nergens meer omkijken naar. Zodra u de kist opent, kan het kinderfeestje geschikt voor een meisje van 6 beginnen!

De leukste ideeen voor een kinderfeestje voor een meisje van 5 of 6 jaar thuis

Bestelt u een themakist bij ons dan vindt u de leukste ideeën voor het vieren van een kinderfeestje voor een meisje van 5 of 6 jaar thuis dat in de puntjes voorbereid is in 1 kist. Wat dacht u van het vieren van een prinsessenfeest met meisjes van 5 jaar?  Met de spulletjes uit de kist tovert u uw huis in een mum van tijd om in een waar paleis!  Prachtige jurkjes zijn ook meegeleverd.  Je verkleden als een echte prinses. Niets is zo leuk voor een meisje van 5! Naast het vieren van een prinses feest zijn er nog genoeg andere leuke  ideeën voor het vieren van een  kinderfeestje voor een meisje van 5 of 6 jaar thuis. Hoewel wij ervan verzekerd zijn dat een prinsessenfeest organiseren bij alle kleine meisjes  van 5 of 6 jaar op enthousiasme kan rekenen bieden wij voor elk type meisje wat wils.

Naast een prinsessenfeest organiseren nog meer mogelijkheden voor een meisje van 6 jaar

Er zijn verschillende soorten themakisten die u bij ons kunt bestellen. Niet alleen bieden wij u alles wat u nodig heeft om een compleet en goed verzorgd prinsessenfeest te organiseren, ook kunt u bij ons themakisten bestellen met als thema piratenridders en heksen. Geeft uw kind een feestje voor stoere meiden? Dan bieden wij een leuk alternatief op het organiseren van een prinsessenfeest. Onze ideeën voor het vieren van een kinderfeestje voor een meisje van 5 jaar of 6 jaar zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Speel met de prinsesjes een echte een stokpaardenrace ;
  • Lekker kleuren: met kleurplaten voorzien van het door u gekozen thema;
  • Organiseer een ridderspeurtocht: hierbij krijgen de kinderen de opdracht van de koning om gestolen spullen terug te vinden;
  • Even bijkomen van alle belevenissen met een heerlijke maaltijd, opgediend op een prachtig versierde tafel geheel afgestemd op het door u gekozen thema.

Wel zo prettig om te weten. Al onze kinderfeestje ideeën zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar of 6 jaar.  Enthousiast geworden in het vieren van een kinderfeestje (5 jaar of 6 jaar meisje)? Reserveer direct uw favoriete themakist!

Kinderfeestje meisje 5 jaar en  6 jaar: praktische informatie

Ziezow biedt u alles wat u nodig heeft voor het vieren van een geslaagd kinderfeestje thuis. Onze themakisten bieden materiaal voor een groep van maximaal 8 kinderen. Wilt u een kinderfeestje geven voor meisjes van 5 of 6 jaar met een grotere groep? Geen enkel probleem. Wij kunnen het materiaal per themakist uitbreiden, tegen een kleine meerprijs per extra kind.

De themakist die u bij ons bestelt wordt per post op de door u gewenste locatie afgeleverd. Woont u in omgeving Breda, Etten-Leur of Tilburg? Dan kunt u er ook voor kiezen uw themakist bij ons op te komen halen.

Het bestellen van een themakist voor het vieren van een kinderfeestje voor meisjes van 6 jaar

Het bestellen van een themakist voor het vieren van een kinderfeestje voor kinderen van 5 jaar of 6 jaar (meisjes) is eenvoudig. Check de beschikbaarheid van de themakist van uw keuze op de door u gewenste datum. Vul vervolgens uw gegevens in en plaats uw reservering definitief. Nadat u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen krijgt u van ons drie weken voordat het feest plaatsvindt een draaiboek opgestuurd. U kunt alvast beginnen met het inplannen van de activiteiten voor uw kinderfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar (meisjes)!

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl

Geen reservering mogelijk

Helaas is het door omstandigheden niet mogelijk om een reservering te plaatsen voor het schooljaar van 2023-2024.

Onze excuses voor het ongemak.