Thuisbezorgd door
heel Nederland

€75,- per kist
(voor 8 kinderen)

Kinderfeestje

Het organiseren van een kinderfeestje. U geeft graag een feestje voor uw kind dat leuk is en waar door vriendjes en vriendinnetjes nog lang over wordt nagepraat. Tegelijkertijd is het samenstellen van een leuk kinderfeestje een hele klus dat u vaak snel tussen de werkzaamheden van alledag moet regelen. Ziezow maakt het u graag gemakkelijk en biedt het meest verzorgde kinderfeestje in een kist.

Zoeken naar leuke spelletjes, een thema dat de kinderen aanspreekt, lekkere traktaties en leuke activiteiten voor een kinderfeestje: u vindt alles wat u nodig heeft om een onvergetelijk kinderfeestje te geven in één luxe themakist. Op deze manier maken wij samen met u een kinderfeestje thuis vieren extra leuk en gemakkelijk. Wij richten ons met ons aanbod met name op het geven van een
kinderfeestje thuis voor kinderen van 5 en 6 jaar.

Een kinderfeestje thuis vieren: veilig, makkelijk en gezellig

Met een groep kleine kinderen is een feestje vieren iets dat u graag thuis doet. Wel zo veilig en u kunt de groep kinderen gemakkelijk in de gaten houden. Denkt u dat een kinderfeestje thuis vieren saai is? Zeker niet! De kist die u bij ons huurt, biedt u alles wat u nodig heeft om een onvergetelijk kinderfeestje thuis te vieren. Wanneer u de kist thuis geleverd krijgt, is het enige dat u nog moet doen om een kinderfeestje thuis te vieren:

  • Het huis versieren met alle meegeleverde attributen. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor het thema prinsessen dan tovert u uw huis eenvoudig om in een waar prinsessenpaleis!
  • Zorgen voor eten en drinken voor alle genodigde gasten.

In de kist vindt u vervolgens alles wat u verder nodig heeft. Denk aan leuke activiteiten voor het vieren van een kinderfeestje thuis en spelletjes (voor het vieren van een kinderfeestje voor kinderen van 4 jaar, 5 jaar,6 jaar of 7 jaar) en een complete tafeluitrusting (zonder bestek). Uiteraard allemaal geïnspireerd op het door u gekozen thema.

Kinderfeestje thuis, voor elk kind en elke leeftijd een bijpassend thema

Tover uw kind en vriendjes en vriendinnetjes om in stoere ridders, prachtige prinsessen, angstaanjagende heksen of piraten. Niks is zo leuk als het prikkelen van de fantasie van jonge kinderen. Hier hebben ze maar weinig voor nodig. Geef ze een zwaard en ze wanen zich in het tijdperk van ridders en draken. Een kinderfeestje thuis met een thema dat past in de belevingswereld van de allerkleinste geeft u gemakkelijk vorm met onze kist. Hierin vindt u niet alleen verkleedkleren voor de kinderen maar ook nog eens bijpassende diploma’s. Wie mag zich de ridder/prinses/piraat/ van de dag noemen, welk kind kan zich het best in zijn of haar rol inleven? Vul zelf maar in. Een kinderfeestje thuis vieren geïnspireerd op een van onze thema’s biedt genoeg ruimte voor eigen invulling zonder dat u hier zelf nog iets voor hoeft te regelen: alle activiteiten en spelletjes voor een kinderfeestje voor kinderen van 5 jaar en 6 jaar vindt u bij ons in één complete luxe themakist!

Activiteiten en spelletjes voor een kinderfeestje thuis: praktische informatie

De activiteiten en spelletjes voor een kinderfeestje thuis, die u terugvindt in onze luxe themakisten, zijn geschikt voor het geven van een kinderfeestje voor 5 jarige en kinderen van 6 jaar. Ook kinderen die wat jonger of ouder zijn, zullen zich echter prima vermaken met onze luxe themakisten.

De themakisten die wij verhuren zijn uitgerust voor een groep van maximaal 8 kinderen. Wilt u meer kinderen uitnodigen op een kinderfeestje voor kinderen van 5 jaar of het geven van een kinderfeestje thuis voor kinderen van 6 jaar? Geen enkel probleem. Uitbreiding van de themakist is mogelijk tegen een extra betaling per kind.

U kunt de themakist van uw keuze eenvoudig en snel laten thuisbezorgen door TNT tegen een aantrekkelijk tarief van €8,75. Woont u in omgeving Breda, Etten-Leur of Den Bosch dan kunt u er ook voor kiezen een themakist bij ons te komen ophalen. Plaats vandaag nog uw bestelling!

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl

Geen reservering mogelijk

Helaas is het door omstandigheden niet mogelijk om een reservering te plaatsen voor het schooljaar van 2023-2024.

Onze excuses voor het ongemak.