Thuisbezorgd door
heel Nederland

€ 69,- per kist
(voor 8 kinderen)

Kinderfeestje tips

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje, maar kunt u wel wat tips gebruiken? Wat dacht u van een themafeestje? Dit kunt u namelijk eenvoudig thuis organiseren waardoor u enorm veel tijd bespaart. Ziezow helpt u graag bij de organisatie voor het kinderfeestje en geeft u graag tips ter inspiratie. Wij leveren namelijk complete themakisten gevuld met verkleedkleren, versiering, tafeldecoratie en nog veel meer. Oftewel, alle benodigdheden voor een geslaagd feest!

Een kant en klaar kinderfeestje inclusief een draaiboek vol met tips

Elk jaar heeft u als ouder weer de taak om een origineel kinderfeestje te organiseren. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken wat betreft de invulling van een kinderfeestje? Wij helpen u graag! U heeft keuze uit vier thema’s:

Inclusief een cd met piratenliedjes, handpop van een papagaai, speelpistool, voorleesboek over piraten, touwen en een knoopkaart, bandana’s, verkleedkleren, memoriespel etc.

Met onder andere: prinsessenstaf, sjabloon van een kroon voor de pannenkoeken, kroontjes, prinsessenbal, dvd over prinsessen en prinsessenjurken.

Inclusief een ridderpak, zwaarden en schilden, een touw, ridder quiz, oranje drakenstaart, een schatkistje, magnetische dartpijlen en nog veel meer.

Met onder andere nep spinnen en ander ongedierte, heksenneuzen, bezems, decoratie kat, blinddoeken, glow-in-de-dark sterren en manen, stoommachine, crêpe papier voor de toverdrank en nog veel meer.

De kinderfeestjes kunnen zowel binnen als buiten gevierd worden. Ook hebben wij een speurtocht voor u uitgewerkt en vindt u tips voor activiteiten die tijdens het kinderfeestje uitgevoerd kunnen worden in de kist. Denkt u bijvoorbeeld aan knutselen, een bordspel en een quiz.

Bestel de themakisten eenvoudig online

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter of ontvangt u graag nog wat extra tips? Vergeet niet om op tijd de kist te reserveren zodat u zeker weet dat het kinderfeestje plaats kan vinden op de gewenste dag. De inhoud van de kist is geschikt voor 8 kinderen. Komen er meer kinderen op het kinderfeestje? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken via het mailadres info@ziezow.nl. Meer inspiratie nodig voor het kinderfeestje? Ook dan kunt u mailen naar eerdergenoemd mailadres.

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl

Ook interessant