Thuisbezorgd door
heel Nederland

€ 69,- per kist
(voor 8 kinderen)

Kinderfeestjes thuis

Er komt veel kijken bij het organiseren van kinderfeestjes bij u thuis. Er moet zoveel geregeld worden. Ziezow biedt u hier uitkomst. Bij ons huurt u een luxe themakist met alle artikelen om allerlei kinderfeestjes thuis te organiseren. Verkleedkleding en zelfs een compleet uitgewerkte speurtocht, alles zit in deze betaalbare kist.

Het organiseren van kinderfeestjes bij u thuis is soms lastig en altijd tijdrovend. U wilt de kinderen natuurlijk een onvergetelijke dag geven. Met de hulp van Ziezow hoeft u niet meer urenlang het internet af te struinen naar leuke ideeën voor het verjaardagsfeestje bij u thuis. Wij bieden u de mogelijkheid om een luxe themakist te huren waarin u alle benodigdheden vindt. Een luxe tafeldekking, versiering, spelletjes voor een kinderfeestje voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar die thuis gespeeld kunnen worden. Kinderfeestjes thuis vieren kan dus heel eenvoudig en erg leuk zijn! Het enige waar u thuis nog voor moet zorgen voor het verjaardagfeestje is eten en drinken.

Compleet verzorgd verjaardagsfeestje thuis vieren

Een compleet verzorgd verjaardagsfeestje thuis vieren. Dat kan met de hulp van Ziezow. U huurt een luxe themakist met alles erop en eraan. De kist is geschikt voor een verjaardagsfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar. U heeft de keuze uit diverse thema’s, die u helemaal zelf kunt kiezen. U kiest niet alleen voor een thema, maar ook voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor thuis. Op alle kinderfeestjes kan er thuis altijd wel wat vergeten worden. Er komt ook zoveel bij de organisatie kijken
Voldoende eten, drinken, verkleedkleding, spelletjes, activiteiten organiseren en nog veel meer. Alles om het de kinderen naar hun zin te maken. Een kist van Ziezow bevat al deze dingen, behalve eten en drinken, voor succesvolle kinderfeestjes thuis.

Spelletjes en activiteiten voor een kinderfeestje voor kinderen van 5 en 6 jaar

De luxe themakist van Ziezow bevat vele spelletjes en tips voor leuke activiteiten voor een kinderfeestje bij u thuis. De spelletjes zijn speciaal geschikt voor een verjaardagsfeestje met kinderen van 5 of 6 jaar. Alle attributen zijn aanwezig. U vindt verkleedkleding en zelfs een compleet uitgewerkte speurtocht, knutselideeën en nog veel meer in de kist. De leuke spelletjes en activiteiten zijn allemaal afgestemd op het thema waarvoor u kiest voor het kinderfeestje en zijn geschikt voor kinderen van 5 of 6 jaar. U heeft de keuze uit diverse geweldige thema’s!

Activiteiten voor een kinderfeestje in verschillende thema’s

U kiest uit vier verschillende thema’s met bijbehorende activiteiten voor de organisatie van een verjaardagsfeestje bij u thuis. Met behulp van de themakisten hoeft u de deur niet uit om een onvergetelijke dag voor de kinderen te organiseren. U heeft de keuze uit de volgende thema’s

Heeft u bijvoorbeeld een dochter van 5 jaar en wil ze graag een prinsessen verjaardagsfeestje met leuke activiteiten? Dan kiest u voor het prinsessenthema. Tover de kinderen om tot echte prinsesjes met prachtige jurkjes. Loop een prinsessenspeurtocht of doe diverse spelletjes thuis. Het is allemaal mogelijk. Zelfs de uitnodigingen zijn gebaseerd op het thema. Alles wordt meegeleverd in de luxe kist van Ziezow voor de organisatie van een kinderfeestje met verschillende leuke activiteiten bij u thuis. Elk thema is speciaal gericht op een kinderfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar. Willen de jongens stoere piraten of koele ridders worden? Willen de meisjes prachtige prinsessen of griezelige heksen worden? Het is allemaal mogelijk bij Ziezow!

Reserveer eenvoudig een themakist online!

Weet u al welk thema met bijbehorende activiteiten u kiest voor het verjaardagsfeestje van uw kind? Reserveer deze dan snel! Zo bent u er zeker van dat u de kist op de dag van het feestje ook echt in huis heeft. Liever meer informatie? Bel dan naar +316 21242574.

Onvergetelijke verjaardag voor uw kind van 5 of 6 jaar

U wilt toch ook een leuk kinderfeestje voor uw kind van 5 of 6 jaar organiseren? Laat Ziezow het u dan gemakkelijk maken. Huur een luxe themakist bij ons. Zo gunt u uw kind van 5 of 6 jaar een onvergetelijke verjaardag bij u thuis. Door kinderfeestjes thuis te vieren, kunt u ook nog eens goed toezicht houden op alle kinderen en zorgen dat alles in goede banen verloopt. Dat is ook wel zo fijn.

Praktische informatie Ziezow

U huurt een complete themakist bij Ziezow voor de organisatie van kinderfeestjes bij u thuis. De kisten zijn dus voornamelijk geschikt voor een verjaardagsfeestje thuis voor kinderen van 5 of 6 jaar; de spelletjes en activiteiten zijn hierop ingericht. De themakisten zijn standaard uitgerust voor een groep van 8 kinderen. Uitbreiding van de kist is mogelijk tegen een kleine extra betaling per kind. Laat het ons dan weten. Wij kunnen de kist bij u thuis bezorgen. We rekenen dan slechts €6,90 verzendkosten. Woont u in Breda, Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in de omgeving van Breda, bent u ook van harte welkom om de kist bij ons op te halen. Reserveer direct een themakist, inclusief spelletjes, materialen en een draaiboek, naar keuze en organiseer een onvergetelijk verjaardagsfeestje thuis voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar!

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl