Thuisbezorgd door
heel Nederland

€ 69,- per kist
(voor 8 kinderen)

Verjaardagsfeestje kinderen

Een verjaardagsfeestje is echt een dag om naar uit te kijken voor de meeste kinderen. Als ouder is het dan ook verstandig om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Welke vriendjes en vriendinnetjes worden uitgenodigd en hoe uitgebreid wilt u de verjaardag met een kinderfeestje vieren? Ziezow helpt u graag bij de organisatie van het kinderfeestje zodat de verjaardag van uw kind goed gevierd wordt. Wij leveren gevulde themakisten met alle benodigdheden voor een geslaagd kinderfeestje zodat het een onvergetelijke verjaardag wordt. Welk thema past het beste bij de wensen van uw kind?

Een verjaardagsfeestje organiseren voor kinderen van 5 of 6 jaar

De luxe themakisten die wij hebben samengesteld, bevatten activiteiten en spelletjes voor kinderen van 5 of 6 jaar. Verder is de kist gevuld met verkleedkleding, een compleet uitgewerkte speurtocht, knutselideeën en nog veel meer. Welk thema vindt uw kind het leukste? Heksen, Piraten, Prinsessen of Ridders? Wij lichten graag voor u de thema’s uit zodat het organiseren van de kinderverjaardag een makkie wordt:

Houdt uw kind wel van een beetje spanning en sensatie? Ga dan voor het heksenfeestje. De kinderen worden omgetoverd tot echte heksen in een echt heksenkostuum waarna het verjaardagsfeestje kan beginnen. De kinderen maken hun eigen toverdrankje en eten van griezelbordjes terwijl de muizen over tafel lopen. En wat dacht u van vliegen op een bezemsteel?

Voor stoere jongens en meisjes is piraat zijn voor één dag toch wel een grote droom. Met de themakisten van Ziezow is het mogelijk! De kinderen beleven de spannendste avonturen en zoeken een schat. Uiteraard lopen ze er als echte piraten bij, inclusief ooglapje natuurlijk.

Zegt uw dochter ook dat ze later prinses wilt worden? Wat nu als het binnenkort al kan?! Met de feestartikelen in de themakist tovert u uw woonkamer om tot een echt kasteel met veel blingbling. Het begint allemaal met het uitzoeken van de perfecte jurk. Vergeet ook de sieraden niet. Daarna kunnen de prinsessen aan tafel schuiven en beginnen aan het prinsessendiner.

De kinderen worden omgetoverd tot ridders waarna ze op pad gaan met de stokpaarden om de gestolen spullen terug te vinden van de koning. Het doel is om de spullen weer netjes aan de koning terug te geven. Viert u de verjaardag van uw kind met dit kinderfeestje?

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken bij het organiseren van een kinderverjaardag? Bij alle themakisten wordt er een draaiboek geleverd met tal aan ideeën. Maar laat ook uw creativiteit en fantasie de vrije loop gaan. Welk thema voor een kinderverjaardag gaat u organiseren?

Bestel vandaag nog de themakist voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje voor kinderen

U bestelt eenvoudig de kist naar keuze. Per kist gaat er €1,- naar het goede doel: Jarige Job. Zo beleeft niet alleen uw kind een prachtige dag, maar ook maakt u een ander kind erg blij. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie hoe u het beste een kinderverjaardag kunt organiseren? U kunt ons bereiken via het mailadres info@ziezow.nl.

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl

Ook interessant