Thuisbezorgd door
heel Nederland

€75,- per kist
(voor 8 kinderen)

Speurtocht kinderfeestje 6 jaar

Het organiseren van een kinderfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar is een tijdrovend proces. U wilt de kinderen natuurlijk een onvergetelijke dag geven. Er komen veel dingen bij kijken. Ziezow helpt u door een complete kist te verhuren waar alles in zit voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Viert u de verjaardag van uw kind van 5 of 6 jaar en zoekt u activiteiten en spelletjes voor een kinderfeestje? Ziezow heeft de ideale oplossing. U huurt een kist met het gewenste thema bij Ziezow. De kist is zeer uitgebreid en bevat alle attributen voor een onvergetelijke dag met de kinderen. Er zitten spelletjes in voor een leuk kinderfeestje voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar. Daarnaast vindt u vele verkleedkleren in de kist die gebaseerd zijn op het door u gekozen thema. Deze kleren maken het kinderfeestje compleet en zijn geschikt voor jongens en meisjes van 5 of 6 jaar! Het enige waar u dan nog voor moet zorgen voor het kinderfeestje is het eten en drinken. Zo viert u een kinderverjaardag thuis zonder zorgen.

Een kinderverjaardag thuis vieren met alle gemakken

Een kinderverjaardag viert u thuis met alle gemakken door een kist te huren bij Ziezow. Deze kist is geschikt voor een verjaardag van meisjes en jongens van 4, 5 of 6 jaar. U kiest zelf het thema voor de kinderverjaardag en geniet thuis van een geweldige dag. U ontvangt de kist gewoon thuis, zodat u voor de kinderverjaardag alles meteen thuis heeft, zonder zelf op pad te moeten. Wat moet u zelf nog doen? Het huis versieren met alle attributen en eten en drinken kopen. Door de luxe themakist hoeft u zelf niet lang te piekeren over vele ideeën voor een kinderfeestje met kinderen van 5 of 6 jaar.

Ideeen voor een kinderfeestje met kinderen van 5 of 6 jaar

Vindt u het moeilijk om ideeën op te doen voor een kinderfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar? Maak het uzelf dan gemakkelijk en huur een luxe themakist bij Ziezow. U heeft dan de keuze uit 4 verschillende thema’s die zijn afgestemd op een verjaardag voor een meisje of jongen van 4, 5 of 6 jaar. Wij stellen het idee voor een kinderfeestje voor kinderen van 4,5 of 6 jaar voor samen. U kiest uit de volgende thema’s:

Gaat u een verjaardag vieren voor een meisje van 5 jaar of 6 jaar? Dan is een prinsessen verjaardag wellicht iets voor u! Voor de jongens in dezelfde leeftijdscategorie hebben wij natuurlijk zeer leuke thema’s, zoals ridders en piraten.

Een verjaardag met prinsessen vieren voor een prachtig prinsessen feest

Een verjaardag voor een meisje van 5 of 6 jaar maakt u onvergetelijk met prinsessen kleding. Tover de kindjes om tot prachtige prinsessen en vier het feest lekker thuis. De jurkjes worden meegeleverd in de kist. U kunst spelletjes doen of een speurtocht lopen. Kleur kroontjes in of zet een parcours op voor een stokpaarden race. Kortom: er zijn oneindige mogelijkheden voor een verjaardag met een prinsessen feest. Ziezow voorziet u ook van een draaiboek, zodat u een overzicht heeft van de mogelijke spelletjes en activiteiten voor een prinsessen feest op de verjaardag van uw kind van 5 of 6 jaar. Ook vindt u hierin uitnodigingen, diploma’s en kleurplaten. Voor de jongens hebben we ook een piraten thema voor een stoere verjaardag.

Meisjes als prinsessen en jongens als piraten op de verjaardag

Meisjes vieren graag een prinsessen verjaardag. Jongens zijn graag piraten op een verjaardag van een kind van 5 of 6 jaar. Natuurlijk zijn er ook meisjes die graag een piraten verjaardag willen. Wij hebben piratenkleding voor zowel meisjes als jongens. In de kist zitten vele spullen om uw huis om te toveren tot een echt piratenhol en de kinderen kunnen zich omtoveren tot stoere piraten. Daarnaast zitten ook voor een vette piraten verjaardag stoere spelletjes in de kist. Zelfs een compleet uitgewerkte speurtocht zit meegeleverd in de kist.

Een speurtocht voor een kinderfeestje van kinderen van 5 of 6 jaar

Bij elk thema bevat de kist een compleet verzorgde speurtocht voor een kinderfeestje van kinderen van 5 of 6 jaar. De kist bevat bewegwijzering, kaarten en zelfs opdrachtkaarten. De kinderen kunnen dan verschillende opdrachten uitvoeren om de speurtocht spannend te houden tijdens het kinderfeestje voor uw kind van 6 jaar. Of de kinderen nu 5 of 6 jaar zijn, deze speurtocht is voor jongens en meisjes een leuke bezigheid voor een verjaardag. Kies nu zelf voor een geweldig kinderfeestje in kist!

Praktische informatie

Wanneer u een idee voor een kinderfeestje zoekt voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar in Breda, Tilburg, Etten-Leur, Roosendaal of verder, dan kiest u voor een luxe themakist van Ziezow in Breda. De kist reserveert u online, waarbij u een datum vastlegt. Bij het reserveren dient u ook een borg van €75,- te betalen. Direct na betaling ontvangt u een draaiboek per e-mail, zodat u alle voorbereidingen kan treffen en uitnodigingen kan versturen in Tilburg, Breda, Etten-Leur of verder! U kunt de kist ophalen in Breda, of wij leveren de kist op locatie. We vragen dan slechts €8,75 verzendkosten.

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school.

Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest!

Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl

Geen reservering mogelijk

Helaas is het door omstandigheden niet mogelijk om een reservering te plaatsen voor het schooljaar van 2023-2024.

Onze excuses voor het ongemak.