Thuisbezorgd door
heel Nederland

€75,- per kist
(voor 8 kinderen)

Heksenfeestje

Wanneer u een origineel kinderfeestje wilt vieren, dan kunt u met Ziezow eenvoudig een griezelig heksenfeest organiseren. Kinderen vinden de spanning van het griezelen leuk en genieten tijdens de verjaardag van uw zoon of dochter in stijl. Ziezow biedt themakisten waarin alle attributen aanwezig zijn. Van kleding tot drinkbekers en van spelletjes tot aankleding. Zo heeft u alles in huis om uw zoon of dochter blij te maken met een echt heksenfeest.

Lekker griezelen tijdens het heksenfeest!

Ziezow maakt het organiseren van een kinderfeest graag eenvoudig. U bestelt een themakist waarin u alles aantreft wat u nodig heeft om van de dag een succes te maken. Voor het heksenfeest zitten er natuurlijk griezeldingen in de kist. Tijdens het eten lopen de muizen en spinnen over tafel en zelf kunnen de kinderen zich ook omtoveren tot heks. Natuurlijk worden er toverdrankjes in de heksenketel gebrouwd en de toekomst voorspeld door in de glazen bol te turen. De kinderen zullen genieten van enge momenten tijdens het heksenfeest.

Geef de jarige een heksen kinderfeestje

Ieder jaar wilt u weer leuke kinderfeestjes organiseren. Het is soms lastig om iets origineels te bedenken wat haalbaar is. Ziezow heeft de oplossing gevonden. De kinderen kunnen gewoon in de veilige omgeving, thuis hun kinderfeestjes vieren. Wij hebben vier thema’s bedacht waar uw zoon of dochter uit kiest. Zo is er het heksen kinderfeestje voor de echte durfals en een piraten variant voor de avonturiers! Het heksenfeest is geschikt voor zowel jongens als meiden. De jongens zijn dan de tovenaars en de meiden heksen. In de kist zitten alle benodigdheden om er een spannende dag van te maken. Om een van de kisten voor kinderfeestjes te reserveren kiest u de datum en controleert de beschikbaarheid. Vervolgens reserveert u de themakist voor het heksenfeest waarna u van ons per e-mail een bevestiging ontvangt. Na de betaling ontvangt u het draaiboek in uw inbox zodat u alles rustig kunt voorbereiden.

Een griezelig kinderfeest: Hetheksenfeestje

Ziezow maakt het mogelijk om voor een scherpe prijs een mooi kinderfeest in de vorm van een heksenfeestje te vieren. Toch zijn er gezinnen waarbij het niet mogelijk is de verjaardag van de zoon of dochter te vieren. De stichting Jarige Job probeert aan ieder kind een kinderfeest te schenken door geld in te zamelen. U draagt hier aan bij als u een themakist bestelt. Per bestelde kist gaat 1 euro naar Jarige Job, zodat uw zoon of dochter een heksenfeest kan vieren en een ander kind ook een fantastisch kinderfeest beleeft.

Prijs

Voor het huren van een kist betaalt u een bedrag van 75 euro per kist. Hierin zit 1 euro die gedoneerd wordt aan het goede doel Jarige Job. Er wordt een borg betaald van 75 euro per kist die bij inlevering binnen 5 dagen weer op u rekening wordt teruggestort.

In de kist zitten spullen voor 8 kinderen. Komen er meer kinderen, dan is dat geen probleem. U betaalt dan wel een toeslag van 7,50 euro per kind.

Pak je gemak met PostNL

Verzenden kist 8,75 euro binnen Nederland met PostNL

Retourneren 8,75 euro binnen Nederland met PostNL

Wanneer u in België woont en ook graag een themakist wilt huren, dan kunt u deze bij Ziezow te Breda afhalen en na gebruik weer terugbrengen.

Organiseer een kinderfeestje thuis voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar

Een heksenfeest als kinderfeestje thuis vieren is zeer geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 en 7 jaar. Doordat u het in een vertrouwde omgeving viert kunnen de jongens en meisjes op een veilige en verantwoorde manier deelnemen aan het heksenfeest. Ook de ouders van de kinderen die uitgenodigd worden zullen het fijn vinden dat hun kinderen van 5, 6 of 7 jaar naar een kinderfeestje gaan bij u thuis. In het draaiboek vindt u toepasselijke uitnodigingen in het thema van het heksenfeest.

Originele kinderspelletjes om een kinderfeestje thuis te vieren vanaf 5 jaar

In de themakist heeft Ziezow aan alles gedacht om een geslaagd kinderfeestje thuis te vieren. U tovert op de dag uw kamer om tot een heus griezelhuis waarin de kinderen in de bijgeleverde kleding en accessoires als echte heksen ronddolen. Een heksenfeest is niet compleet zonder griezelige activiteiten. De kinderspelletjes zijn geschikt vanaf 5 jaar. In het draaiboek vindt u verschillende voorbeelden zoals een leuke speurtocht waar de heksen op zoek gaan naar de toverspreuk die per opdracht steeds duidelijker wordt. De heksjes kunnen ook deelnemen aan de bezemstelen race of lekkere muizen happen! Alle attributen treft u in de kist aan. Is het tijd om naar huis te gaan? Dan geeft u alle heksjes hun diploma mee.

Thema ideeen om thuis een kinderfeestje te vieren voor kinderen van 5 of 6 jaar

Een kinderfeestje van Ziezow biedt de beste ideeën voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Het is de perfecte manier om eenvoudig een thema kinderfeestje thuis te organiseren. Bij het samenstellen van de kist is rekening gehouden met het milieu, zo wordt er voor de tafelaankleding geen wegwerpplastic gebruikt. De tafel voor het heksenfeest is dan ook gedekt met milieuvriendelijk servies. Naast het heksenthema kunt u kiezen uit:

Kies voor verzenden of ophalen

De themakist voor het heksenfeest is eenvoudig te bestellen. U bekijkt op Ziezow.nl online de beschikbaarheid door de gewenste datum in te voeren. Nadat u heeft gereserveerd ontvangt u van ons een bevestiging. De themakist voor bijvoorbeeld het heksenfeest kunt u vanuit Roosendaal, Den Bosch, Oosterhout en Breda eenvoudig afhalen. Dit kan tot 2 dagen voor de afgesproken datum. De dag na het heksenfeest brengt u deze vervolgens terug. Het is ook mogelijk om de themakist binnen Nederland te laten bezorgen voor een klein bedrag. TNT bezorgt uw pakket thuis of u haalt deze op van het dichtstbijzijnde servicepunt.

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl