Thuisbezorgd door
heel Nederland

€75,- per kist
(voor 8 kinderen)

Kinderfeestje jongen 5 jaar

Een kinderfeestje voor een jongen van 5 of 6 jaar is eenvoudig te organiseren met de hulp van Ziezow. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vele geregel. Wij zorgen ervoor dat uw kind een onvergetelijke dag heeft op zijn kinderfeestje. U huurt namelijk een luxe themakist met alles erin voor een geweldig feestje!

Een kinderfeestje voor een jongen van 5 of 6 jaar organiseren kan een lastige klus zijn. Maar niet met de hulp van Ziezow! Bij ons huurt u een luxe themakist waar alles inzit voor de organisatie van een onvergetelijk kinderfeestje. Verkleedkleding, luxe tafeldekking, versiering, spelletjes en zelfs een compleet uitgewerkte piraten speurtocht (of van een ander thema) vindt u terug in de kist. Zo bent u niet meer urenlang op zoek naar ideeën voor het kinderfeestje voor uw jongen van 5 of 6 jaar oud. Voordat u het weet bent u klaar met de organisatie! Met onze themakist kunt u een kinderfeestje organiseren voor een jongen of meisje van 4, 5 of 6 jaar met activiteiten en spelletjes voor binnen en buiten. Nodig de kinderen uit voor een echt kinderfeestje met uitnodigingen gebaseerd op het bijbehorende thema.

Activiteiten voor kinderfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar voor binnen en buiten

In een themakist vindt u diverse activiteiten voor een kinderfeestje voor kinderen van 5 of 6 jaar en die geschikt zijn voor binnen en buiten. Zo vindt u een compleet uitgewerkte piraten speurtocht in de kist voor een kinderfeest voor kinderen van 5 of 6 jaar, waar bewegwijzering zit inbegrepen. U vindt de leukste spelletjes en de mooiste attributen in de kist. U kunt ook zelf combineren met de inhoud van de kist. Voor elk kind is het natuurlijk leuk om zich te verkleden. Daarom zit er in de themakist ook verkleedkleding gebaseerd op elk thema.

Thema’s voor een jongensfeestje thuis

Gaat u een jongensfeestje thuis vieren? Er zijn 2 verschillende thema’s speciaal voor een kinderfeestje voor jongens van 5 of 6 jaar. Is uw kind helemaal weg van piraten of juist van ridders? Wil hij een stoere piraat zijn op zijn verjaardag of juist een koele ridder? Bij Ziezow vindt u de juiste kist voor een onvergetelijk kinderfeestje voor jongens van 5 of 6 jaar. De kist bevat spullen om uw huis te versieren tot een heus piratenhol of tot een echt kasteel met prachtige vaandels die de gasten ontvangen. De spelletjes voor het kinderfeestje die in de kist zitten zijn afgestemd op bijvoorbeeld het thema piraat en zijn geschikt voor thuis, zowel binnen als buiten.

Een kinderfeestje piraat of ridder thuis vieren

Een kinderfeestje waarvan een jongen van 4, 5 of 6 jaar een piraat of ridder wil worden, is prima thuis te vieren met de hulp van Ziezow. Gun uw kind een onvergetelijke dag en kies voor de luxe themakist. De stoere piraten kunnen spelletjes spelen op piratenmuziek en kunnen genieten van kleurplaten, knutselen, traktaties, een piraten speurtocht en nog veel meer. Wij maken het u gemakkelijk en hebben ook leuke uitnodigen en diploma’s gemaakt voor het kinderfeestje van de 6 jarige. Verkleden de kinderen zich liever tot koene ridders? Dan kunt u uw tafel omtoveren tot luxe riddertafel. Verwelkom de kinderen in de ridderzaal met prachtige vaandels bij de voordeur, die wapperen in de wind. Cakejes gebaseerd op ridders kunt u maken met speciale vormen. Het middeleeuws spektakel kan bijna beginnen! Alleen de spelletjes missen nog. Of u de kinderen nu wilt laten ringsteken of een stokpaardenrace wilt houden, het is allemaal mogelijk en staat uitgewerkt in het draaiboek. Voor alle thema’s vindt u een compleet uitgewerkte speurtocht, afgestemd op het bijbehorende thema (voor zowel jongens als meisjes).

Ook voor meisjes thema’s

Via Ziezow kunt u ook een luxe themakist huren voor een kinderfeestje voor meisjes. Zo hebben we het prinsessen– of heksenthema! Ook deze kisten bevat alles om een prachtig kinderfeestje voor de 5 of 6 jarige te realiseren. Het organiseren van kinderfeestjes voor een jongen of meisje van 5 of 6 jaar wordt u eenvoudig gemaakt!

Praktische informatie voor de organisatie

Om de organisatie van het kinderfeestje voor een jongen of meisje van 5 of 6 jaar spoedig te laten verlopen, sturen wij u vooraf een draaiboek per mail op. U kunt de voorbereidingen starten en uitnodigingen alvast versturen. De kist reserveert u tegen een scherp tarief. Wij kunnen de kist in heel Nederland bezorgen tegen een kleine vergoeding van €8,75. U kunt er ook voor kiezen om de kist op te halen in Breda. Als u bijvoorbeeld in Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht of verder woont, bent u van harte welkom!

Goede doel

Ziezow is begaan met kinderen uit de armste gezinnen in onze samenleving die geen geld hebben voor een leuk verjaardagsfeestje of traktatie op school. Ziezow doneert bij elke verhuurde kist 1 euro naar de stichting Jarige Job om deze kinderen ook een kans te geven op een geweldige dag. U een feest zij ook een feest! Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardags leed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardag box met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. www.stichtingjarigejob.nl

Geen reservering mogelijk

Helaas is het door omstandigheden niet mogelijk om een reservering te plaatsen voor het schooljaar van 2023-2024.

Onze excuses voor het ongemak.